Με λοστό στο κεφάλι χτύπησε ένας 17χρονος τον πατέρα της κοπέλας με την οποία διατηρεί ερωτικές σχέσεις, την ώρα που εκείνος έβγαινε από το σπίτι του σε παραλιακό χωριό στη Λευκάδα.

Οι τέσσερις νεαροί κρατούνται στο Α.Τ. Λευκάδας και τη Δευτέρα θα απολογηθούν στον ανακριτή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilefkada.gr, ο νεαρός βρισκόταν μαζί με άλλα τρία άτομα όταν κατάφερε το χτύπημα στον ανυποψίαστο 40χρονο πατέρα το βράδυ της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις νεαροί τού είχαν στήσει καρτέρι έξω από την οικία του και όταν τον είδαν να βγαίνει, του επιτέθηκαν με σφυριά και άλλα οικοδομικά εργαλεία. Εκείνος όμως που τον χτύπησε με τον λοστό στο κεφάλι ήταν ο 17χρονος. Από το χτύπημα ο 40χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι τέσσερις νεαροί συνελήφθησαν και παραμένουν στα κρατητήρια της Αστυνομίας της Λευκάδα. Συνελήφθησαν επίσης και οι γονείς του ανηλίκου για παραμέληση της εποπτείας του. Τη Δευτέρα θα οδηγηθούν όλοι στον ανακριτή, όπου θα απολογηθούν για απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή κατά συναυτουργία, συμμετοχή σε συμμορία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκάδας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν χθες (05.10.2024) στη Λευκάδα, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας, τέσσερα άτομα – δύο αλλοδαποί και δύο ημεδαποί -, εκ των οποίων ένας ανήλικος 17 ετών, οι οποίοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 40χρονο ημεδαπό.

Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε ο 40χρονος, βραδινές ώρες της Παρασκευής (04.10.2024) εξερχόμενος από την οικία του, δέχθηκε επίθεση από τους παραπάνω δράστες, με διάφορα οικοδομικά εργαλεία (σφυριά, λοστούς και βαριοπούλες), ενώ ο 17χρονος του κατάφερε χτύπημα στο κεφάλι με λοστό, τραυματίζοντάς τον.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκάδας, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν και οι γονείς του 17χρονου – εκ των δραστών – για την παραμέληση της εποπτείας του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος τους με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, συμπλοκής κατά συναυτουργία, συμμετοχής σε συμμορία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, παραπέμφθηκαν στον ανακριτή.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠώς μπορείτε να καταλάβετε αν ο σκύλος σας έχει τυφλωθεί