Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος μίλησε στη σημερινή εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» για τη μεγάλη απώλεια του Μίμη Πλέσσα.

Η καλλιτεχνική και συνθετική του δραστηριότητα του Μίμη Πλέσσας κάλυπτε όλους τους τομείς της μουσικής, στο θέατρο, τον κινηματογράφο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Ήταν σπουδαίος ο Πλέσσας

«Ήταν σπουδαίος ο Πλέσσας. Ήταν άνθρωπος που ήξερε πολύ από μουσική. Από το ταλέντο που είχε. Και ήταν άνθρωπος που ενδιαφερόταν για τη μουσική. Είχε μυαλό πέρα από την ευαισθησία του. Ήταν σπουδαίος».

Η κόρη της Τζένης Βάνου: «Ο Μίμης Πλέσσας είχε πει ότι η Τζένη Βάνου ήταν μούσα του»

Στην εκπομπή μίλησε και η κόρη της Τζένης Βάνου, Αθηνά Ρηγοπούλου, για την σχέση που είχε η μητέρα της με τον σπουδαίο συνθέτη.

«Έχει πει ο Μίμης Πλέσσας ότι η Τζένη Βάνου ήταν μούσα του, όπως και εκείνη έλεγε ότι ήταν ο μέντοράς της. Εγώ μεγάλωσα σε ένα σπίτι ακούγοντας το όνομα Μίμης Πλέσσας νομίζοντας ότι είναι ο δεύτερος πατέρας μου, κάποιος συγγενής μας. Τα λόγια της μαμάς μου για εκείνον ήταν ότι ήταν ο Θεός ο ίδιος».

Όπως λέει η ίδια:

«Ήταν μια ιδιοφυία μουσική, τα τραγούδια που έχει γράψει θα μείνουν στην ιστορία και είμαι πάρα πολύ περήφανη που ήμουν ένα μικρό κομμάτι όλου αυτού»

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠανσερραϊκός-ΟΦΗ 0-0 (Πρώτο ημίχρονο) – Zougla