Η Λουκίλα Καρρέρ μίλησε για τον σύζυγό της, την κοινή τους ζωή αλλά και την καριέρα του. Η συνέντευξη έγινε λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής στις 20 Σεπτεμβρίου 2024.

Η γνωριμία μαζι του και οι δυσκολες στιγμές στη διαδρομή του

«’Όλα δικά σου μάτια μου και ο πόνος σου δικός μου’, λέει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και αυτό το τραγούδι εκφράζει την κοινή μας πορεία.

Θα σταθώ στην γνωριμία μας που δεν υπήρχε το ερωτικό στοιχείο τουλάχιστον από πλευράς μου, τον γνώρισα και θαύμαζα το έργο του, και μετά τα χρόνια της καταξίωσης, της δικαίωσης του Μίμη γιατί εγώ τον έζησα από την στιγμή που δεν είχε καταλάβει ο ίδιος τι έχει προσφέρει στον κόσμο.

Τον έζησα από την στιγμή της αμφισβήτησης της δικής του, γιατί έτσι του είχαν πει ότι ‘εσύ έχεις τελειώσει, τέλειωσε ο κινηματογράφος, στη δισκογραφία δεν έχεις συμβόλαιο’. Τον πολέμησαν πάρα πολύ, άνθρωπος από τον καλλιτεχνικό χώρο του έχει βάλει απίστευτες τρικλοποδιές».

Με τον Μίμη έβρισκα μια μεγάλη αγκαλιά

«Ταξιδέψαμε πολύ στο εξωτερικό τα πρώτα χρόνια και με την κουμπάρα μας την Ειρήνη Παπά. Με επηρέασε πάρα πολύ στη ζωή μου η Ειρήνη. Με τον Μίμη δεν παντρευόμασταν για να μη δημιουργηθεί σκάνδαλο. Ποτέ δεν κατάλαβα τη διαφορά ηλικίας, ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος. Είναι κομμάτι της ζωής μου, θέλω στα δύσκολα να είμαι δίπλα του».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΛευκάδα: Με λοστό στο κεφάλι χτύπησε 17χρονος τον πατέρα της φίλης του – Του έστησε καρτέρι