Μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία μετά μουσικής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Γιώργος Χατζηνίκος, στο όμορφο Χόρτο Ν. Πηλίου
Οι ψυχοφυσιολογικές επιπτώσεις του τραύματος είναι το θέμα που πραγματεύεται στην ομιλία του ο ιερέας Σεβαστιανός Ζέρβος, στην οποία θα αναπτυχθούν θέματα όπως, τι είναι το τραύμα, ποιες καταστάσεις θεωρούνται τραυματικές, η επίδραση του στον άξονα υποθαλάμου-υπόφυσης-επινεφριδίων και ποιες είναι οι ψυχοσωματικές επιπτώσεις του. Με ανάσες μουσικής – ύμνων και τραγουδιών επεξεργασμένων για νέυ και πιάνο – οι μουσικοί Αχιλλέας Τίγκας και Νίκος Αδρασκέλας συμμετέχουν σε αυτή την πρωτότυπη ακολουθία σκέψης και ήχου. Στην εκδήλωση θα υπάρχει υπερτιτλισμός στα αγγλικά.
Επόμενη εκδήλωση: ‘In the mists’ Ρεσιτάλ πιάνου του Μάνου Κιτσικόπουλου Σάββατο 19.10 στις 20:00, περισσότερε εδώ: https://www.horto.net/el/ρεσιτάλ-πιάνου/
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΤελικό Συνέδριο στον Βόλο του ACTinPRISON “Εκπαίδευση στις φυλακές: Προκλήσεις, καλές πρακτικές και προοπτικές”
Επόμενο άρθροΠολάκης πριν την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Σήμα κατά της απόρριψης υποψηφιότητας Κασσελάκη, πυρά σε «εξώδικα και φαντασιώσεις»