Με τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο συναντήθηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου ο επικεφαλής του συνδυασμού ”Νέο Επιμελητήριο Μαγνησίας” και υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παναγιώτης Λιαδέλης. Μαζί του ήταν οι υποψήφιοι του συνδυασμού του, Μαρία Τόπα-Μαραβέγια, Δημήτρης Ραμματάς και Βασίλης Χαρβάλας.

Ο κ. Λιαδέλης συζήτησε με τον Σεβασμιώτατο θέματα που αφορούν το πολιτιστικό και θρησκευτικό έργο της τοπικής Εκκλησίας, διαβεβαιώνοντάς τον ότι το Επιμελητήριο θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης.

Από την πλευρά του ο κ. Ιγνάτιος αναφέρθηκε στο πολύπλευρο έργο της Μητρόπολης, τονίζοντας ότι, η στήριξη όλων των θεσμών είναι απαραίτητη. Ιδιαίτερη αναφορά ο Σεβασμιώτατος έκανε στο έργο των Λειτουργών Υγείας της Αγάπης, με τις δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε ηλικιωμένους στη Μαγνησία. Επίσης αναφέρθηκε στο δημογραφικό, σημειώνοντας πως είναι ευθύνη όλων να συνδράμουν στη λύση του.

Ο κ. Λιαδέλης διαβεβαίωσε ότι το Επιμελητήριο Μαγνησίας  είναι εδώ για να ενώσει κι όχι για να διχάσει.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Σεβασμιώτατος έκανε δώρο στον κ. Λιαδέλη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα του ίδιου και των μελών του συνδυασμού του.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΙΕΛΚΑ: Αύξηση δαπάνης για ψωμί, ζυμαρικά, ανατροπή στο κρέας – Οι νέες τάσεις των ελλήνων καταναλωτών
Επόμενο άρθροΣεισμός τώρα στη Φωκίδα – Αισθητός σε αρκετές περιοχές