”Η Περιφερειακή Αρχή του Δημήτρη Κουρέτα στηρίζει το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου έμπρακτα. Με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια, ξεκινά το 2025 συνεργασία με την KPI, μια εξειδικευμένη εταιρεία παροχής υπηρεσιών μάρκετινγκ αεροπορίας, ενώ αναβαθμίζουμε την προ’υ’πάρχουσα συνεργασία με μεγάλη εταιρεία από το Ισραήλ, για τη συνδιαφήμιση των δρομολογίων. Σ’ αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε συνοδοιπόρους, όλους. Αυτοδιοίκηση, Επιμελητήρια, παραγωγικούς φορείς και όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού”.

Αυτά ανέφερε στην ομιλία της η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Νατάσα Αδαμοπούλου στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, σε κλίμα σύμπνοιας και ομοψυχίας στις Μηλιές Πηλίου, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας, της ΠΕΔ και του Δήμου Νοτίου Πηλίου και θέμα την αναβάθμιση του αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου.

Η κ. Αδαμοπούλου τόνισε επίσης ότι, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, θα επιμείνει στο πνεύμα συνεργασίας και εξωστρέφειας, καλώντας όλους τους φορείς να συστρατευθούν σ’ αυτή την προσπάθεια άμεσα.

Η σύμβουλος Τουρισμού του Περιφερειάρχη Μάγια Τσόκλη, αναφέρθηκε στην παρουσίαση που κάνει η Περιφέρεια, μαζί με την ΚΡΙ, στις αεροπορικές εταιρείες, η οποία δείχνει τις ομορφιές της Θεσσαλίας, τη βιωσιμότητα και τις προοπτικές ανάπτυξης του αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου. Επίσης απηύθυνε κάλεσμα συνεργασίας σε όλους τους φορείς για να επιτευχθεί ο στόχος.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση έγινε δεκτή από τους παριστάμενους, η ανακοίνωση ότι η ΠΕΔ θα συνεισφέρει οικονομικά στις προσπάθειες που γίνονται για την προβολή και ανάπτυξη του αεροδρομίου, καθώς και η πρόταση που κατατέθηκε για τη συγκρότηση 7μελούς Ομάδας Εργασίας, η οποία θα στηρίξει το έργο της Περιφέρειας. Στην Ομάδα θα συμμετέχουν, εκπρόσωπος της Περιφέρειας, δυο Δήμαρχοι, ο Αερολιμενάρχης, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου, της Ένωσης Ξενοδόχων και του ΕΟΤ.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΑνδρουλάκης: Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να τελειώσει η παντοδυναμία ΝΔ – Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σήμερα