Τον ιερέα εξακολουθεί να παριστάνει ένας άνδρας στο Βόλο, καταφέρνοντας να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από τους πιστούς, σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του.

Ο άνδρας αυτοσυστήνεται ως «Ιερομόναχος Ποιμήν», αλλά σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος πρόκειται για έναν ψευδοϊερέα στη Νέα Ιωνία, ο οποίος δηλώνει και εξορκιστής.

Για όσα λέγονται εις βάρος του, ο άνδρας τονίζει ότι, όλος αυτός είναι ο πόλεμος του Σατανά και των δαιμόνων που θέλουν να τον κατασπαράξουν για να μην κάνει καλό στον κόσμο, ενώ δεν έχει πάρει ποτέ χρήματα από πιστούς. Μάλιστα, αναφέρει, ”αν βρεθεί ένας άνθρωπος που να είπε πως παίρνω 800 ευρώ, να έρθει εδώ να τα δώσω πίσω”.

Πάντως, έχουν γίνει καταγγελίες σε βάρος του, οι οποίες υποστηρίζουν πως για κάθε ξεμάτιασμα ζητούσε από 500 έως και 800 ευρώ!

Ο συγκεκριμένος έδωσε συνέντευξη στο LIVE NEWS, υποστηξρίζοντας, μεταξύ άλλων τα εξής:

”Με απείλησε ο σατανάς. Μου είπε, θα σταματήσεις να κάνεις εξορκισμούς, γιατί θα σε ξεφτιλίσω και θα σε κάνω πάλι ρόμπα, όπως το έχω κάνει και παλαιότερα. Πάνε κάνουν συμβούλια οι δαίμονες και μετά πάνε και βάζουν τους δικούς τους να με πολεμήσουν. Όλο αυτό γίνεται γιατί είμαι εξορκιστής. Έπαιρνα μισθό για πολλά χρόνια αλλά παραιτήθηκα γιατί ήθελα να ησυχάσω στο μοναστήρι. Με έδιωξε ο  Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, ο Νικόλαος, γιατί έκανα εξορκισμούς. Οι δαίμονες τα κάνουν αυτά. Ότι δεν είμαι κάλος παπάς”.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΕύβοια: Βρέφος τραυματίστηκε σε σοβαρό τροχαίο
Επόμενο άρθροΝάσος Ηλιόπουλος προς Αγαπηδάκη: «Έχετε μετατρέψει την Αίγινα σε “άγονη γραμμή”»