Το ότι υπάρχει δυσανάλογα μεγάλη ένταση στην πορεία προς τις εκλογές για τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας είναι προφανές εδώ και καιρό κι αναρωτιέται κανείς, είναι δυνατόν να αντιπαλεύονται με τόση σφοδρότητα για………”το καλό των επαγγελματιών”;;;; Ρητορικό το ερώτημα.

Τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ, η μήνυση κατά της συζύγου του προέδρου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Σόνιας Χαρανά, ενός εξωτερικού συμβούλου, συνεργάτη κι ενός συμβούλου, για διαρροή προσωπικών δεδομένων, που κατατέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα δικαστήρια του Βόλου.

Η υπόθεση αφορά σε προσωπικά δεδομένα που φαίνεται πώς διέρρευσαν και είχαν να κάνουν με την οικονομική τακτοποίηση μελών, για να συμμετάσχουν στις εκλογές.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Σινέλης, δικηγόρος των μηνυτών, η μηνυτήρια αναφορά υποβλήθηκε σε βάρος της συζύγου του κ. Μπασδάνη και των κυρίων Παναγόπουλου και Ζλατούδη, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και διερευνάται από τον Εισαγγελέα.

Η μήνυση κατατέθηκε από τον επιμελητηριακό σύμβουλο Γιάννη Μπουρούνη και τους κ.κ. Χαρβάλα και Σπανό, μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, των οποίων τα προσωπικά δεδομένα φέρεται να είναι μεταξύ εκείνων που διέρρευσαν.

Ο επικεφαλής της επιμελητηριακής παράταξης ”Νέο Επιμελητήριο”, Παναγιώτης Λιαδέλης, χαρακτήρισε ”λεπτό” το ζήτημα, συμπληρώνοντας ότι, περιμένει τη σχετική δικαστική έρευνα, για να τοποθετηθεί.

Ο νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου κι εκ νέου υποψήφιος Αριστοτέλης Μπασδάνης, χαρακτήρισε τα όσα καταγγέλονται, εκτός πραγματικότητας, λέγοντας ότι οι λίστες δόθηκαν μόνο μεταξύ μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Νίκος  Βητσόπουλος

 

Προηγούμενο άρθροΤέμπη: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η πρόεδρος της ΡΑΣ