Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία υπέστη το βράδυ της Τρίτης τη δεύτερη της ήττα στις πρώτες 3 αγωνιστικές της Euroleague και την πέμπτη σε οκτώ συνολικά ματς που έχει δώσει την εφετινή σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα η «βασίλισσα» έχασε με 76-72 στη «Μπουέσα Αρένα» από τη Μπασκόνια του Πάμπλο Λάσο, επιβεβαιώνοντας τη σοβαρή αγωνιστική κρίση που περνάει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Χάουαρντ (15π.) και Μονέκε (14π.), ενώ ο Ταβάρες της Ρεάλ «σκέπασε» τα καλάθια με 14π., 15ρ.

Από εκεί και πέρα η Άλμπα «έσπασε το ρόδι» στην εφετινή Euroleague, μπαίνοντας «με το δεξί» στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν. Η Γερμανική ομάδα επικράτησε με 84-79 της Βιλερμπάν στο Βερολίνο, για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης, υποχρεώνοντας τους Γάλλους στη δεύτερη ήττα τους.

Τεράστιο «διπλό» και «3 στα 3» για τον Ερυθρό Αστέρα, που πέρασε νικηφόρα με 76-57 από την Πόλη, απέναντι στη Φενερμπαχτσέ, υποχρεώνοντας την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην πρώτη εφετινή ήττα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος η Μακάμπι Τελ Αβίβ υπερασπίστηκε την προσωρινή έδρα της στο Βελιγράδι (Aleksandar Nikolic Hall), βελτιώνοντας σε 2-1 το ρεκόρ της στην εφετινή Euroleague.

Οι Ισραηλινοί επικράτησαν με 93-91 της Αναντολού Εφές, για την 3η αγωνιστική, υποχρεώνοντας την τουρκική ομάδα στη δεύτερη ήττα της, λίγες ώρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στην Πόλη (18/10), στο κλείσιμο της «διαβολοβδομάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦτώχεια: Σε πέντε ελληνικές περιφέρειες, ένας στους τρεις βρίσκεται σε κίνδυνο