«Το εξώδικο ήταν πρόσχημα για να με αποκλείσουν από τις εκλογές» ανάδειξης προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Από τον Αύγουστο συνεδριάζουν για να μπλοκάρουν τις αλλαγές που θέλω να προωθήσω στο κόμμα», υποστήριξε, μάλιστα, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και σημειώνοντας πως «πενήντα μέλη της πληρώνονται» από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έκανε λόγο για επιχείρηση «ρευστοποίησης» του ΣΥΡΙΖΑ και προειδοποίησε ότι θα εισπράξουν την οργή του κόσμου, ενώ προσέθεσε για τα στελέχη που αποφάσισαν να μπλοκάρουν την υποψηφιότητά του, πως «φοβούνται».

Στην ερώτηση αν σκέφτεται να φτιάξει δικό του κόμμα, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε χαρακτηριστικά: «Έχουμε το δικό μας κόμμα, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».

Επιπλέον, εξέφρασε την πεποίθηση ότι συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα αναβληθεί για λόγους σκοπιμότητας, ενώ όπως είπε «η βάση βράζει».

«Δεν τα παρατάω, γιατί έχω δεσμευτεί στη βάση ότι δεν θα τους προδώσω ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι θα είμαι εδώ μέχρι τέλους», διεμήνυσε.

Παράλληλα, παραδέχθηκε πως το συνέδριο μπορεί να μην αποφασίσει υπέρ του, ωστόσο, σημείωσε πως «θα είμαστε εδώ, σε εγρήγορση», ενώ παράκαλεσε τον κόσμο «να πάει στη σελίδα ‘Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ’ και να εγγραφεί».

Περισσότερα σε λίγο…

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤι είπε ο 13χρονος που δέχθηκε επίθεση στο Χαλάνδρι – «Βγήκε από έναν θάμνο και άρχισε να μας κυνηγάει»