Προκαταρτική εξέταση προς διερεύνηση στον Προανακριτή (πρώην Πταισματοδίκη) του Βόλου διέταξε χθες Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, η Διευθύνoυσα την Εισαγγελία Βόλου για τον ιερέα στο ναίδριο του Αγίου Κυπριανού, στο Μετόχι της Ι.Μ Μυρελαίου στη Ν. Ιωνία.

Στην προκαταρτική εξέταση θα διερευνηθεί η υπό ανέγερση οικοδομή προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις για το αν είναι αυθαίρετη η κατασκευή καθώς και το ποτέ χτίστηκε. Παράλληλα θα ερευνηθεί για τις δράσεις του, ο ιερέας με την υποψία εξαπάτησης των πολιτών. Παρά τη σοβαρή καταγγελία της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος ότι πρόκειται για έναν «ψευτοπαππά» και ένα παράνομο ναΐδριο εκείνος συνεχίζει κανονικά τη δράση του, ενώ χθες το απόγευμα τέλεσε εσπερινό παρουσία πλήθους κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη δεν υπάρχει ενημέρωση από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδας για το αν θα προχωρήσει σε μήνυση κατά του παλαιοημερολογίτη ιερέα ή το θέμα θα εισέλθει προς συζήτηση στην Σύνοδο καθώς πρόκειται για εσωτερικό ζήτημα της Εκκλησίας ή ακόμη αν θα παραπεμφθεί για να δικαστεί σύμφωνα με το εκκλησιαστικό δίκαιο.

Προηγούμενο άρθρο«Θα επιστρέψω σε σχολείο μετά τα 30» λέει η δασκάλα που έγινε πετυχημένο μοντέλο