H καταγγέλουσα ανέφερε ότι, εκείνη την ημέρα, της Ανοιξης του 2021, είχε ”βγει” με φίλη της και δύο αγόρια τα οποία είχε γνωρίσει μέσα από διαδικτυακή πλατφόρμα. Όταν έφυγαν από το κατάστημα, οι τρεις τους, χωρίς τη φίλη, πήγαν με το αυτοκίνητο ενός εκ των κατηγορουμένων σε κάποιο μέρος όπου έπαιξαν παιχνίδια όπως ”θάρρος ή αλήθεια” μέχρι που ο ένας κατηγορούμενος έκανε πιο προσωπικές ερωτήσεις και με τη χρήση βίας, ”βίασε” τη νεαρή γυναίκα, πράξη στην οποία συμμετείχε αργότερα και ο φίλος του, χωρίς τη χρήση βίας.

Η γυναίκα είπε στο δικαστήριο ότι αντέδρασε, αλλά, εκείνοι δεν σταμάτησαν, ενώ κατήγγειλε το γεγονός ένα μήνα αργότερα, αφού μίλησε με ψυχολόγο και φίλους της.

Στην απολογία τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την καταγγελία τονίζοντας ότι, εκείνη τους παρότρυνε να προχωρήσουν σε ερωτικές πράξεις κι ”όλα έγιναν με τη συναίνεση της”.

Κατέθεσαν επίσης στο δικαστήριο, η φίλη της, ο πατέρας της, η ψυχολόγος και μια μάρτυρας υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων. Το δικαστήριο έλαβε υπόψιν και συνομιλίες των εμπλεκομένων μετά το καταγγελλόμενο περιστατικό, όπου μια απάντηση της κοπέλας, γράφοντας τη λέξη ”αγάπη” οδήγησε το δικαστήριο στην απαλλαγή των κατηγορουμένων, λόγω έλλειψης επαρκών αποδεικτικών στοιχείων.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροEurocup: Τρίτη ήττα για τον Άρη, έχασε με 78-68 από την Χάποελ Ιερουσαλήμ στο «Αλεξάνδρειο»