Ημερίδα με θέμα τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τους τρόπους αξιοποίησής τους πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Μαγνησίας, από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου, σε συνεργασία με την εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων BSS (Building Solid Success).

Στην ημερίδα έγινε αναλυτική ενημέρωση για προγράμματα ένταξης των επιχειρήσεων σε διαθέσιμα κι επικείμενα Προγράμματα ΕΣΠΑ, Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας και Αναπτυξιακού Νόμου.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, κ. Απόστολος Οντόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: ”Σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία, όπως αυτή που βιώνει η περιοχή μας τον τελευταίο 1,5 χρόνο, είναι μεγάλη ανάγκη οι επιχειρηματίες να γνωρίζουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν, τόσο από το ΕΣΠΑ όσο και από τον Αναπτυξιακό Νόμο, ούτως ώστε, η επιχείρηση να ενισχύσει τη ρευστότητά της και να γίνει πιο ανταγωνιστική”.

Η ημερίδα άνοιξε έναν κύκλο εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου για την ενημέρωση των μελών του σε σημαντικά θέματα.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΆγριος καυγάς στο Παγκράτι – 57χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι