Η Μαρινέλλα βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όπου νοσηλεύονταν από τις 25 Σεπτεμβρίου, μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου «Υγεία» το πρωί της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου, μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας για περαιτέρω νοσηλεία», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν που υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης, Κωνσταντίνος Σπέγγος.

Οι δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη

Νωρίτερα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στην εκπομπή του Alpha, «Happy Day» μεταφέροντας τις εξελίξεις για την υγεία της 86χρονης τραγουδίστριας και τα επόμενα στάδια, που θα ακολουθηθούν από την ιατρική ομάδα, που την παρακολουθεί.

«Η Μαρινέλλα θα πάει στο δεύτερο στάδιο βγαίνοντας από την εντατική και πηγαίνοντας σε απλό δωμάτιο. Πέρασε και περνάει ένα πολύ δύσκολο επεισόδιο. Η Μαρινέλλα εισέπραξε μεγάλη αγάπη από τον κόσμο και παράλληλα επειδή είναι πολύ δυνατή, κατάφερε να πάει στα επόμενα στάδια. Αυτή την στιγμή θα πάει σε ένα απλό δωμάτιο. Πάλεψε από την πρώτη στιγμή. Τα αιμορραγικά επεισόδια είναι πολύ δύσκολα. Στη συνέχεια, θα έρθει το τρίτο στάδιο που είναι το κέντρο αποκατάστασης.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕργαζόμενοι σε πλατφόρμες: «Δεν είμαστε «σκλάβοι του αλγόριθμου»