Το αστρονομικό ποσό των 66,3 εκατομμυρίων ευρώ ή 72,3 εκατομμυρίων δολαρίων πλήρωσαν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του Βικτόρια Μπέκαμ για να αποκτήσουν μία έπαυλη στο Μαϊάμι Μπιτς.

Το εξειδικευμένο σε θέματα real estate «TheRealDeal» ανέφερε την Τετάρτη (16.10.2024) ότι Ντέιβιντ Μπέκαμ και Βικτόρια Μπέκαμ είναι πλέον ιδιοκτήτες μίας έπαυλης στην άκρη της θάλασσας στο Miami Beach.

H αγορά, έκλεισε στις 14 Οκτωβρίου, στα 72,3 εκατομμύρια δολάρια με την αρχική τιμή πώλησης να ήταν στα 80 εκατομμύρια δολάρια (73,4 εκατομμύρια ευρώ).

Και πάλι όμως, το συγκεκριμένο ποσό είναι το υψηλότερο που έχει καταβληθεί, μέχρι στιγμής, για ένα ακίνητο στην αποκλειστική περιοχή του North Bay Rd., όπου αφθονούν οι κατοικίες πλούσιων και διάσημων.

Το νέο σπίτι των Μπέκαμ είναι χτισμένο σε οικόπεδο 24.281 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει εννέα μπάνια, τέσσερις τουαλέτες, γυμναστήριο, σπα, κινηματογράφο, πισίνα και υπαίθρια κουζίνα και καθιστικό δωμάτιο, όπως αναφέρει το «TheRealDeal».

Πωλητής είναι ο επιχειρηματίας Νίκλας ντε λα Μότε, ο οποίος αγόρασε το ακίνητο το 2018 για 10 εκατομμύρια δολάρια (9,1 εκατομμύρια ευρώ), αλλά δεκαπλασίασε την τιμή του με την κατασκευή ενός νέου πολυτελούς αρχοντικού στο οικόπεδο, σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό στούντιο «Choeff Levy Fischman».

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, συνιδιοκτήτης της ομάδας Ίντερ Μαϊάμι, έχει επίσης στην ιδιοκτησία του έναν πλήρη όροφο στον πύργο του «One Thousand Museum» που σχεδιάστηκε από την αείμνηστη Ιρακινή αρχιτέκτονα Ζάχα Χανίντ στο κέντρο του Μαϊάμι.

Πλήρωσαν περίπου 19,8 εκατομμύρια δολάρια (18,1 εκατομμύρια ευρώ) για 929 τετραγωνικά μέτρα το 2020, η οποία, σύμφωνα με το «The RealDeal», δεν έχει τεθεί προς πώληση παρά την αγορά του νέου σπιτιού.

To άρθρο Οι Μπέκαμ έδωσαν 72,3 εκατομμύρια δολάρια για έπαυλη στην άκρη της θάλασσας στο Miami Beach δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘέμης Μουμουλίδης: Ζητά την παραίτηση της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ